In replica, Mititelu a precizat: "Omul vorbeste prostii! Uita acum cine a platit zecile de miliarde la Fisc? Sau banii pe Chivu? Ori lui Barbagallo? Sau cati bani am dat eu pentru McBreen? E un mare mincinos!". Disputa a izbucnit dupa ce directorul e
In replica, Mititelu a precizat: "Omul vorbeste prostii! Uita acum cine a platit zecile de miliarde la Fisc? Sau banii pe Chivu? Ori lui Barbagallo? Sau cati bani am dat eu pentru McBreen? E un mare mincinos!". Disputa a izbucnit dupa ce directorul executiv Lucian Mitu a declarat ca s-au platit datorii de peste 1,5 milioane de dolari de catre Mititelu, datorii care nu erau cunoscute. Mitu a facut aceasta declaratie dupa ce Universitatea a primit o instiintare din partea FIFA prin care i se interzice dreptul de a mai efectua transferuri in urmatoarele doua perioade regulamentare din cauza datoriilor pe care le are fata de brazilienii Negri, Marquinhos si Magri. De asemenea, FIFA a amendat clubul cu 180.000 de euro. Intre timp, Directia Generala a Finantelor Publice Dolj a decis sa blocheze conturile gruparii oltene, dupa ce clubul a primit o citatie din partea Primariei pentru plata impozitului din ultimii trei ani, in valoare de 1.800.000 lei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.