Adjunctul sefului Directiei Generale de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog (DGCCOA), Toma Rus, a fost chemat in tara, la inceputul acestei saptamani, impotriva lui fiind pusa in miscare actiunea penala, ofiterul devenind astfel inculpa
Adjunctul sefului Directiei Generale de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog (DGCCOA), Toma Rus, a fost chemat in tara, la inceputul acestei saptamani, impotriva lui fiind pusa in miscare actiunea penala, ofiterul devenind astfel inculpat. De asemenea, comisarul - sef Toma Rus va fi retras din functia de adjunct al sefului DGCCOA, el urmand sa ramana la dispozitia IGPR ca simplu ofiter. Rus s-a declarat bucuros ca s-a ajuns in aceasta faza a procesului. "Ma bucur ca s-a ajuns la aceasta faza a procesului pentru ca am incredere in justitia romana si sper sa imi dovedesc nevinovatia", a spus acesta. Actiunea penala impotriva lui Rus s-a pus in miscare la inceputul acestei saptamani. El este cercetat de procurorii DNA pentru spalare de bani, trafic de influenta si complicitate la delapidare. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.