"Ghimpele" este cea mai noua aparitie a trustului Intact. Cu un tiraj total de 200.000 de exemplare pe numar, saptamanalul este distribuit in mai multe judete ale tarii, devenind astfel cea mai importanta retea de publicatii locale din Romania.
"Ghimpele" este cea mai noua aparitie a trustului Intact. Cu un tiraj total de 200.000 de exemplare pe numar, saptamanalul este distribuit in mai multe judete ale tarii, devenind astfel cea mai importanta retea de publicatii locale din Romania. Reteaua de saptamanale locale "Ghimpele" repre­zinta "varful de lance" al Grupului Intact. De joi, 15 noiembrie, cititorii din Cluj, Brasov, Iasi, Constanta si Caras-Severin gasesc deja la chioscurile de ziare editiile dedicate lor. Pana la sfarsitul anului, "Ghimpele" va rasari in alte trei judete, iar din 2008 va acoperi intreaga tara. Cu un tiraj total de 200.000 de exemplare pe numar, saptamanalul va deveni astfel cea mai importanta retea de publicatii locale din Romania.   CAND NU INTEAPA, SFA­SIE. Politica editoriala este perfect definita de simbolul publicatiei: "Ghimpele" - a€‚care, atunci cand nu inteapa, sfasie! Cititorii vor descoperi un saptamanal care radiografiaza societatea locala prin ochii cetateanului ne­multumit, tratand subiectele cu ironie si umor, de la zambetul ingaduitor pana la sarcasmul fara iertare. Tintele preferate ale "Ghimpelui" vor fi exact aceia care sunt obisnuiti sa se afle de partea neascutita a tepelor. Cei care le dau, nu cei care le iau. Jurnalisti cu experienta din plan local, editorialisti si comentatori cunoscuti vor manui "Ghimpele" in lupta cu prefacatoria, minciuna, lenea si indiferenta. Aliatii lor cei mai de nadejde vor fi chiar ei, cetatenii nemultumiti, care le vor semnala situatiile cele mai flagrante in care oamenii simpli sunt uitati sau chiar nedreptatiti. Cu o tinuta grafica ce stabi­les­te noi standarde in presa locala, "Ghimpele" beneficiaza si de talentul si aportul consistent al lui Cristian Topan, presedintele Uniunii Caricatu­ristilor din Romania. Publicatia apare in 16 pagini, policromie, si costa 9.500 de lei vechi.     Un artist al caricaturii Caricaturistul Cristian Topan, presedintele Uniunii Caricaturistilor din Romania, se numara printre artistii de marca ai genului, alaturi de Mihai Sta­nescu, Stefan Popa Popaa€™s, Hora­tiu Malaele, Bogdan Petry, Octavian Andronic, Costel Patras­ca­nu, Silviu Turculet etc. In prima­vara acestui an, Topan a ocupat un onorant loc trei la sectiunea desen humoristic in cadrul WORLD PRESS CARTOON 2007, a treia editie a singurului concurs de acest gen din lume, desfasurat la Sintra, Portugalia.   cristina.stamatescu@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.