ProLogis, unul dintre marii jucatori de pe piata logistica din Europa Centrala si de Sud-Est, a inchiriat peste 7.000 de metri patrati de spatiu industrial companiei Transkam, unul dintre principalii furnizori de logistica din Cehia, in cadrul ProLog
ProLogis, unul dintre marii jucatori de pe piata logistica din Europa Centrala si de Sud-Est, a inchiriat peste 7.000 de metri patrati de spatiu industrial companiei Transkam, unul dintre principalii furnizori de logistica din Cehia, in cadrul ProLogis Park Úzice, potrivit unui comunicat al companiei. Aceasta este cea dintai tranzactie de inchiriere din primul parc de distributie ProLogis din centrul si estul Europei, construit conform normelor de dezvoltare durabila, potrivit oficialilor companiei. "ProLogis Park Úzice ofera clientilor calitate superioara, spatii de distributie eficiente, prevazute cu elemente de constructie si caracteristici tehnologice de dezvoltare durabila ceea ce contribuie la reducerea impactului asupra mediului inconjurator", a declarat reprezentantul ProLogis pentru Republica Ceha si Slovacia, Jakub Pelikan.
Clientii din ProLogis Park Úzice vor beneficia atat de spatiile moderne de distributie cat si de elementele de dezvoltare durabila ale parcului incluzand standarde inalte de etanseitate pentru costuri de energie scazute, sisteme de iluminat eficiente din punct de vedere al energiei consumate, sisteme de colectare a apei de ploaie pentru irigarea solului si curatarea fatadei. ProLogis Park Úzice este situat la 11 kilometri de nordul orasului Praga. La momentul actual, parcul include doua cladiri finalizate de curand, totalizand 51.000 de metri patrati. Odata construit, parcul va consta in sapte cladiri totalizand 170.000 de metri patrati de spatiu de distributie.ProLogis investeste 80 mil. euro in prima faza a parcului Bucharest A1In Romania, ProLogis vizeaza dezvoltarea de parcuri logistice si industriale in orase mari, precum si extinderea investitiilor din Bucuresti. ProLogis investeste 80 milioane euro pentru constructia primelor sase cladiri din parcul industrial Bucharest A1, ce va avea 12 cladiri, peste doi ani.
ProLogis desfasoara operatiuni in 20 de tari din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 34,4 miliarde de dolari active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 44,9 milioane metri patrati, in 2.669 proprietati, la 30 septembrie 2007. Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu activitati de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.300 de angajati in intreaga lume.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.