Lucrarile la linia ferata pentru trenul de mare viteza care va lega Budapesta de Constanta vor demara in anul 2015, a declarat Iuliu Winkler, Ministrul Comunicatiilor. "Viteza maxima pe care o va avea trenul de mare viteza care va parcurge distanta d
Lucrarile la linia ferata pentru trenul de mare viteza care va lega Budapesta de Constanta vor demara in anul 2015, a declarat Iuliu Winkler, Ministrul Comunicatiilor. "Viteza maxima pe care o va avea trenul de mare viteza care va parcurge distanta dintre Budapesta si Cosntanta, prin Bucuresti, va fi de 250 de kilometri pe ora. In aceasta toamna va incepe lucrul la studiul de prefezabilitate a acestei investitii, studiu care va fi finalizat pana la sfarsitul anului 2008. Constructia efectiva a caii ferate pentru trenul de mare viteza va incepe dupa anul 2015", a spus Iuliu Winkler.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.