Liberalii au anuntat ca in ultima saptamana inaintea euroalegerilor vor face campanie din "usa-n usa", pentru informarea populatiei cu privire la atributiile Parlamentului European. Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, seful campaniei l
Liberalii au anuntat ca in ultima saptamana inaintea euroalegerilor vor face campanie din "usa-n usa", pentru informarea populatiei cu privire la atributiile Parlamentului European. Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, seful campaniei liberalilor pentru europarlamentare, a declarat pentru Mediafax ca toti membrii Biroului Politic Central au un program stabilit pentru ultima saptamana de campanie. Vicepresedintii si membrii BPC se vor afla in comune si orase in campania „din usa-n usa” pentru a explica care sunt atributiile Parlamentului European si care sunt atuurile candidatilor PNL. De asemenea, Motreanu a precizat ca sambata, 17 noiembrie, la Suceava, va avea loc un mare miting electoral, la care vor participa si presedintele partidului, premierul Calin Popescu Tariceanu, alaturi de candidatii pentru PE si alti lideri ai PNL. Campania liberalilor se va incheia vineri, 23 noiembrie, cu un mare miting electoral, locatia urmand a fi aleasa saptamana viitoare intre Bucuresti si Pitesti.PD face megaconcert in Piata RevolutieiLiderii PD si PLD luasera initial in calcul organizarea comuna a unei ultime actiuni de campanie pentru referendum in Bucuresti, dar cele doua partide vor avea in final programe separate. Democratii au decis sa inchida campania electorala pentru alegerile europene si campania pentru referendum cu un megaconcert al formatiilor Iris, Cargo si Voltaj, organizat in Piata Revolutiei din Bucuresti. Actiunea democratilor este organizata de PD Sector 1 si va avea loc in ultima zi de campanie, 23 noiembrie. In acest ultim eveniment de campanie, PD si-a propus nu doar promovarea propriilor eurocandidati, ci si sustinerea votului uninominal. Liberal-democratii lucreaza zilele acestea la organizarea actiunilor la care vor participa principalii lideri ai formatiunii, Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur, in ultima saptamana de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare si referendumul pentru votul uninominal. Staff-ul de campanie al PLD a stabilit ca in ultima saptamana inaintea scrutinului din 25 noiembrie cei trei liberi ai partidului, insotiti de parlamentari si ceilalti candidati la alegerile pentru PE, sa isi prezinte mesajul in Capitala, urmand sa strabata, de luni si pana vineri, pe jos, zonele cele mai importante din fiecare sector. Acestia si-au propus sa vorbeasca direct cu cetatenii Capitalei, pe strada sau in piete, atat despre candidatii PLD pentru Parlamentul European, cat si despre necesitatea participarii la referendumul pentru votul uninominal. Şi PSD face mitingPSD va organiza, pana la sfarsitul campaniei electorale, un miting in Bucuresti, ziua nefiind inca stabilita, a declarat ieri Marian Vanghelie.
PSD a recurs in campania electorala pentru alegerile europarlamentare la metoda intalnirilor in cadru restrans numeric, renuntand la mitingurile de amploare, organizate in precedentele campanii electorale in principalele piete ale marilor orase. Liderii social-democrati au preferat sa mearga in locatii inedite, cum a fost descinderea in mina Livezeni, alegand intalnirile cu segmente bine conturate ale populatiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.