Astazi il puteti cunoaste pe cel mai promitator pianist si compozitor roman: Matei Bucur Mihaescu, 12 ani. Evenimentul are loc, incepand cu ora 18:00, la sala de concerte "Mihail Jora" a Societatii Romane de Radiodifuziune. In prima parte a concertul
Astazi il puteti cunoaste pe cel mai promitator pianist si compozitor roman: Matei Bucur Mihaescu, 12 ani. Evenimentul are loc, incepand cu ora 18:00, la sala de concerte "Mihail Jora" a Societatii Romane de Radiodifuziune. In prima parte a concertului vor fi interpretate in exclusivitate lucrari compuse de tanarul muzician. Isi vor da concursul Orchestra Nationala Radio, Corul Radio si elevi ai Liceului de Muzica "George Enescu". In partea a doua, Matei Bucur Mihaescu va evolua ca pianist interpretand, alaturi de Orchestra Radio, Concertul pentru pian si orchestra nr. 24 in c-moll KV 491 de W.A. Mozart. Recitalul este organizat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei in parteneriat cu Asociatia Culturala Dariaa€™S. Pentru performantele sale, Jurnalul National il declara pe Matei Bucur Mihaescu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.