Ar trebui sa va povestesc, astazi, cum au "aparat" "europarlamentarii" lui Boc demnitatea Romaniei si securitatea cetatenilor romani in lume, pe 15 noiembrie, la momentul votului din Parlamentul European, care a "spulberat" decretul extremist al guve
Ar trebui sa va povestesc, astazi, cum au "aparat" "europarlamentarii" lui Boc demnitatea Romaniei si securitatea cetatenilor romani in lume, pe 15 noiembrie, la momentul votului din Parlamentul European, care a "spulberat" decretul extremist al guvernului Prodi! Nu am s-o fac! Va las sa ghiciti singuri! Pentru mine, Basescu si "oastea" lui de stransura din PD/PLD sunt un sobor de cadavre politice. Depinde de dumneavoastra sa le stabiliti binemeritata "inhumare". N-am nici o pretentie de la Basescu si ai lui, in ceea ce priveste apararea Romaniei si a cetatenilor ei. Aveam de la Tariceanu! Stiti ce a facut acest liberal, cu mentalitate de sluga, gata sa pupe condurul oricarui condotier pus pe harta si pe umilit romani in Cetatea Eterna?


Dupa ce s-a lamentat ca o bocitoare, cu privire la soarta romanilor cinstiti din Italia, desi, ca sef de guvern, avea in sarcina securitatea tuturor cetatenilor nostri, romani, tigani sau orice-ar fi, oriunde s-ar fi aflat in lume, cinstiti sau necinstiti, pasnici sau infractori, l-a condamnat pe "celebrul" cetatean Mailat, inainte s-o faca vreun complet de judecata! Iata ce a declarat, conform comunicatului oficial din 7 noiembrie, alaturi de seful unui guvern italian, care a emis un decret cu arome fasciste, in masura sa pericliteze grav soarta si securitatea a sute de mii de romani (intre timp, romanii erau impuscati in strada, in orasele din peninsula):


"Am sa incep prin a-mi exprima regretul si sincera compasiune familiei Giovannei Reggiani. Regret enorm crima, pe care unii din conationalii mei a (sic!) comis-o si exprim acest regret nu numai in nume personal, ci in numele multor cetateni romani, care au vazut in acest act un element absolut regretabil, in contextul relatiilor bilaterale intre Romania si Italia, relatii care dainuie de secole". Acest ipochimen, cu mentalitate de slugoi, vorbeste de "crima pe care unii din conationalii mei a (sic!) comis-o" referindu-se la soarta tragica a Giovannei Reggiani! De unde stia ca a fost omorata de romani inainte de sentinta completului de judecata?


Iata cum vorbea cea mai prestigioasa organizatie de drepturile omului din lume, Human Rights Watch, pe 8 noiembrie, despre crima cu pricina: "O crima violenta, presupus comisa de un barbat rom din Romania"! Human Rights Watch nu dadea sentinte pe 8 noiembrie! "Nevolnicul" Tariceanu dadea pe 7!


Iata cum este calificata aceeasi crima de rezolutia Parlamentului European din 15 noiembrie: "Agresiunea brutala si uciderea unei femei, survenite la Roma, de care este acuzat un resortisant roman"!


Asa cum usor puteti observa, singurul care-l condamna pe cetateanul roman, inainte de sentinta tribunalului, este premierul Romaniei! Mihai Gadea l-a atentionat, la "Sinteza zilei", pe 8 noiembrie, cu privire la declaratia facuta alaturi de Prodi: "M-a mirat un lucru! Si anume faptul ca, din declaratia dumneavoastra, reiesea clar ca admiteti ca acest cetatean (a€¦) de etnie roma este criminalul, in aceasta poveste"! Ce credeti ca a raspuns Tariceanu, aceasta nulitate politica de o prostie mai rara decat cascadele din desertul egiptean, unde voia Cioroianu sa-i deporteze pe infractorii romani?


Iata: "Nu, n-am spus asa ceva"! Cum n-ati spus asa ceva, domnule (de) Nimic? Si a adaugat: "Domnul Gadea, aceasta crima cu (sic!) Giovanna Reggiani nu e prima! E a treia dintr-un sir. Deci, sigur ca pana in momentul in care el este judecat si se pronunta sentinta, el beneficiaza de prezumtia de nevinovatie"! Corect! El, da! Tariceanu, NU!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.