Rezultatele dezastruoase ale favoritilor au gonit stelistii si dinamovistii de la stadion. Steaua nu se multumeste sa bata toate recordurile negative in Liga Campionilor. Tine cu tot dinadinsul sa se faca de ras si in campionatul intern. Nu mai mult
Rezultatele dezastruoase ale favoritilor au gonit stelistii si dinamovistii de la stadion. Steaua nu se multumeste sa bata toate recordurile negative in Liga Campionilor. Tine cu tot dinadinsul sa se faca de ras si in campionatul intern. Nu mai mult de o mie si cinci sute de spectatori, inclusiv olteni, au vazut pe viu meciul cu Universitatea Craiova, care altadata umplea stadionul. Doua zile mai tarziu, baietii lui Lacatus au tras numai doua suturi pe poarta in intalnirea cu Pandurii. Cine nu a vazut partida probabil crede ca este o gluma.

Nici Dinamo nu sta mai bine. Singura ratiune de a mai veni pe stadion a fanilor „alb-rosii” este sa arunce cu sticle de plastic dupa pardalnicul de Zenga. La derby-ul cu Rapid, stadionul a fost aproape gol. Pana la urma, absenteismul s-a intors in favoarea fotbalistilor „caini”, acestia fiind fluierati doar de putine mii de spectatori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.