Anul acesta, KissFM a implinit 4 ani si KissTV - un an. Cum era de asteptat, multa lume buna s-a adunat la un loc sa mai schimbe o vorba, sa mai raspandeasca un zambet, sa mai stranga o mana. Ca si anul trecut, locatia Kristal a fost plina la refuz
Anul acesta, KissFM a implinit 4 ani si KissTV - un an. Cum era de asteptat, multa lume buna s-a adunat la un loc sa mai schimbe o vorba, sa mai raspandeasca un zambet, sa mai stranga o mana. Ca si anul trecut, locatia Kristal a fost plina la refuz. O gramada de artisti care mai de care mai atent dichisiti au raspuns invitatiei Kiss : Delia si Matteo, Keo si Cornel Ilie (Vank), Puya si Sisu, Connect-R, Miki, Fly Project, Laurentiu Duta, Elena, Bobita de la Voltaj, Sistem etc. Alti artisti au urcat pe scena sa cante publicului hiturile difuzate pe Kiss. Dupa ce Carcotasii au prezentat echipa Kiss, i-au predat Giuliei microfonul care a deschis programul cu cel mai recent hit al ei, "Te-am ales". Simplu, Cream, Corina, Celia, Impact, Cassa Loco si Akcent au patruns pe rand prin buzele Kiss, plasate ingenios pe scena, asigurand programul artistic. Dupa proiectia filmuletului "Kiss Nights Out", care explica procesul de rebranding al KissTV, la ora 23 :00 s-a facut din nou intuneric pentru ca momentul tortului sa fie spectaculos. Tortul s-a dovedit a fi o creatura imensa de aproape 2 m2 si 100kg, in forma de buze. Party-ul a continuat pana spre dimineata si toata lumea s-a simtit bine. (R.G.)  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.