Actorul in varsta de 37 de ani, celebru pentru rolul spionului amnezic din trilogia "Jason Bourne", a declarat initial ca nu se simte demn de acest titlu, potrivit revistei People. Actorul a sugerat revistei sa-l aleaga in locul lui pe starul fotbalu
Actorul in varsta de 37 de ani, celebru pentru rolul spionului amnezic din trilogia "Jason Bourne", a declarat initial ca nu se simte demn de acest titlu, potrivit revistei People. Actorul a sugerat revistei sa-l aleaga in locul lui pe starul fotbalului american, Tom Brady. Dar, potrivit People, care a publicat cea de-a 23-a lista anuala pe site-ul sau de Internet, refuzul lui Matt Damon "ilustreaza perfect o mare parte din motivele pentru care a fost ales". "Simtul umorului irezistibil, modestia induiosatoare" si imaginea puternic asociata familiei il transforma intr-un castigator, scrie People.
Matt Damon este casatorit si tatal unei fetite in varsta de un an, Isabella. El este, de asemenea, tatal vitreg al fiicei in varsta de noua ani a sotiei sale, Luciana Bozan. "Fiica mea vitrega ma gaseste grozav (...) sa spunem, ca acum ma gaseste mai grozav", a spus Matt Damon intr-o scrisoare care va fi publicata, vineri, in revista People. "Nu va inselati, insa. Am fost cu adevarat socat si fericit - (sotia mea n.red.) Lucy a spus ca am rosit - cand am aflat vestea. Este pentru ca nu pot sa va multumesc indeajuns", a adaugat acesta.
Matt Damon le succede in acest top, ale carui criterii nu sunt cunoscute, actorilor prieteni ai sai George Clooney, laureat in 1997 si 2006, Brad Pitt (1995 si 2000) si Ben Affleck (2002). Damon si Affleck au castigat un premiu Oscar impreuna in 1998, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting", care le-a lansat cariera la Hollywood. Matt Damon a mai aparut recent intr-o serie de filme aplaudate de critici, printre care s-au numarat "Cartita" de Martin Scorsese si "Syriana" cu George Clooney. In topul celor mai sexy barbati in viata pe anul 2007 au mai fost inclusi, in ordine, Patrick Dempsey, Ryan Reynolds, Brad Pitt, James McAvoy, Johnny Depp, Dave Annable, Will Smith, Javier Bardem, Shemar Moore, Ben Affleck, Adrian Grenier, Will Yun Lee si Justin Timberlake. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.