Actualul selectioner al Rusiei, Guus Hiddink a vorbit cu jurnalistii de la sports.ru in cadrul unui amplu interviu. Hiddink a pus, insa, o conditie: Vorbim despre tenis, bauturi spirtoase, vinul spaniol, schimbarea locului despre trai,carti frumoase
Actualul selectioner al Rusiei, Guus Hiddink a vorbit cu jurnalistii de la sports.ru in cadrul unui amplu interviu. Hiddink a pus, insa, o conditie: Vorbim despre tenis, bauturi spirtoase, vinul spaniol, schimbarea locului despre trai,carti frumoase. Despre ce vreti voi. Doar sa nu aud de fotbal! Iata cateva din cele spuse de reputatul antrenor in nonconformistul interviu acordat publicatiei ruse. Despre meciul care vine. "Sunt satul pana-n gat de discutiile legate de meciul acesta cu Israelul! Mai bine sa vorbim despre viata. Chiar daca mi-am concentrat toata atentia asupra jocului care vine, va rog sa discutam despre viata! Este mult mai interesant decat sa raspund de mii de ori la una si aceasi intrebare"! Despre cempionatul de tenis organizat intre stafful tehnic al nationalei Rusiei. "Cateodata jucam la Moskova. Korneev este cel mai activ si mobil dintre noi, cei trei. Tehnic, insa sunt dotat mai bine decat ceilalti. Totusi, am deja 61 de ani... Borodiuk abia a inceput sa joace, dar este un adevarat talent A jucat foarte bine fotbal si acum are rezultate bune si pe campul de tehis. In curand va deveni un oponent periculor si ma va invinge. Din cand in cand mai joc cu prietena mea, Elisabeth. O inving datorita jocului meu inteligent. Chiar daca sunt mai lent, in schimb sunt un jucator destept! ". Despre invatarea limbii ruse. "Manualul este permanent cu mine, ca si tigara, iar in geanta a mai ramas si gramatica limbii ruse. Cat de complicata este aceasta limba...!!!" Despre ziua de nastere: "Mentionez ca am venit in Rusia nu pentru a-mi sarbatori ziua de nastere. Daca eu consider ca trebuie sa lucrez, fac asta si ziua de nastere nu ma va opri! De aceea am venit la Moskova. Referitor la traditii, sincer sa fiu nu stiu cum este in Rusia. Am facut 61 de ani, nu este un jubileu. Asa ca am stat cu oamenii apropiati la o cina. Chef mare nu a fost". Despre bauturile tari. "Mie nu-mi plac. Daca alcoolul este o traditie, atunci pot sa beau sampanie! Este mai usoara si mai placuta la gust. Bauturile tari schimba oamenii si, mai ales, gandirea lor. Omul inceteaza sa mai gandeasca". Despre vodka: "Foarte rar imi permit un gat de vodca, inainte de somn. Atunci adorma mai bine. Insa accentuez, fac acest lucru foarte rar!" Ce beti dupa meci? "Imi comand cateva cani de capucino, fumez o tigara si beau cateva pahare de vin. Astfel, reusesc sa ma relaxez". Despre schimbarea locului de trai: "Acum vreau sa ma mut in Amsterdam!" Despre cartile pe care vi le fac cadou in Rusia: "Mutko a reprezentat o carte despre Moskova. Este scrisa in doua limbi: engleza si rusa. Inca nu am citit-o, dar este foarte frumoasa. Va ocupa un loc deosebit in biblioteca mea!"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.