Portarul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, a declarat, joi, ca fotbalistii olteni vor evolua cu banderole albe in partida cu Gloria Buzau, din etapa a 16-a, in semn de protest fata de scandalul dintre patronul echipei Adrian Mititelu si primaru
Portarul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, a declarat, joi, ca fotbalistii olteni vor evolua cu banderole albe in partida cu Gloria Buzau, din etapa a 16-a, in semn de protest fata de scandalul dintre patronul echipei Adrian Mititelu si primarul orasului, Antonie Solomon. "Ne gindim la un mod de protest la meciul de saptamina viitoare, cu Gloria Buzau. Vom protesta toata saptamina viitoare. Vom evolua cu banderole albe si chiar vom scrie ceva pe tricouri. Nu se mai poate asa! Aceste lucruri se rasfrang si asupra jocului nostru. Nu putem sta cu mainile in san. Acum au fost blocate si conturile, cei care ii doresc raul lui nea Adi lovesc si in noi. Poate din acei bani trebuia sa ne luam si noi salariile. Planeaza incertitudini de tot felul si normal ca se rasfring asupra noastra. Iti pui fel de fel de intrebari. Nici noi nu suntem de fier! Vrem liniste! E regretabil ce se intampla si daca sunt numai scandaluri ne facem de ras", a declarat Bornescu. In plus, patronul Adrian Mititelu a anuntat ca la meciul cu Gloria Buzau va lasa intrarea libera, pentru ca suporterii sa vina in numar mare la stadion.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.