Oferta TCM incepind cu 4 ianuarie: filme clasice non-stop, subtitrate in totalitate in limba romana.

500 de filme noi pentru prima luna a anului 2008 si alte peste 100 incepind cu 1 februarie reprezinta ambitia Turner Broadcasting, companie care a anuntat joi ca TCM nu va mai emite pe aceeasi frecventa cu colegii lor de trust de la Cartoon Network.

O alta noutate pe care TCM o pregateste pentru publicul autohton este subtitrarea in limba romana a tuturor productiilor. „TCM va oferi romanilor atit productii clasice de la Hollywood, cu tot sclipiciul lor si cu incursiuni in procesul de productie, cit si filme contemporane, dar clasice in acelasi timp, care au reusit sa dureze in timp", explica Malgosia Chapman, marketing&PR manager pentru Europa Centrala si de Est al companiei.

Printre premierele lunii ianuarie se numara thrillerul „Hackers", cu Angelina Jolie, „Rivalitate in familie" sau laureatul cu Oscar „O lume nebuna, nebuna, nebuna", produs in 1963. Fratele mai mic al TCM, Cartoon Network, care va beneficia, la rindul lui, de toate cele 24 de ore pentru a se desfasura de-a lungul unei zile, va avea liber la publicitate autohtona. Turner Broadcasting a facut posibil acest lucru dupa ce compania a incheiat un parteneriat pentru vinzare de spatiu publicitar cu Cable Direct.