Enel Investment Holding B.V. (EIH), sucursala olandeza a grupului Enel, a lansat ieri o oferta pentru licitatia publica angajanta pentru preluarea intregii participatii a companiei OAO OGK-5 la pretul de 4,4275 ruble per actiune dupa aprobarea primit
Enel Investment Holding B.V. (EIH), sucursala olandeza a grupului Enel, a lansat ieri o oferta pentru licitatia publica angajanta pentru preluarea intregii participatii a companiei OAO OGK-5 la pretul de 4,4275 ruble per actiune dupa aprobarea primita din partea autoritatii ruse antitrust (FAS), a anuntat compania intr-un comunicat. Oferta publica vizeaza aproape 22.231 milioane de actiuni OGK-5, echivalentul a 62,85% din capitalul companiei ruse, fara cele 37,15% deja detinute de EIH, suma putand fi achitata in totalitate in numerar, echivalentul a 98.427 milioane ruble.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.