Mezina presedintelui Romåniei, Elena Basescu, a fost vedeta unei prezentari de moda care a avut loc miercuri seara la Cluj. Modelul-politician a profitat de prilej pentru a spulbera toate zvonurile aparute recent vizavi de despartirea ei de An
Mezina presedintelui Romåniei, Elena Basescu, a fost vedeta unei prezentari de moda care a avut loc miercuri seara la Cluj. Modelul-politician a profitat de prilej pentru a spulbera toate zvonurile aparute recent vizavi de despartirea ei de Andrei Hrebenciuc. Elena a declarat ca se iubeste in continuare cu fiul vicepresedintelui PSD si ca, in cazul in care relatia lor va lua sfårsit, vor anunta oficial. Fata lui Traian Basescu a mai spus ca povestea ei de dragoste cu Andrei nu ar trebui sa constituie o problema pentru nimeni, pentru ca iubitul ei nu este implicat in politica.

Aflata la un show de moda, fiica cea mica a presedintelui a tinut sa marturiseasca faptul ca este in continuare iubita lui Andrei Hrebenciuc, in ciuda tuturor barfelor nascute in ultima vreme pe marginea despartirii lor. Mai mult, Elena a promis ca, daca relatia ei cu fiul vicepresedintelui PSD se va incheia, va face un anunt public, prin care sa lamureasca pe toata lumea. “Mi-am asumat aceasta relatie. Ne priveste pe noi daca ne certam sau ne impacam. Cand o sa fie vorba despre o despartire, o sa o anuntam oficial”, a spus Elena Basescu. In legatura cu d usmania pe care si-o poarta Traian Basescu si Viorel Hrebenciuc, Elena a recunoscut-o, dar este de parere ca ei, fiind copiii lor, ar trebui lasati in pace: “Este o realitate ca tatal meu si Viorel Hrebenciuc nu se inteleg, dar cred ca ar trebui sa se limiteze aici la copii”.

In plus, Elena a mai spus ca nu vede nici o problema in faptul ca se iubeste cu Andrei Hrebenciuc, atat timp cat acesta nu face politica: “Andrei nu este un baiat implicat in politica si, din punctul acesta de vedere, nu vad nici o problema. Una este ca face tatal lui politica. Daca ar fi facut si el politica, atunci cred ca ar fi fost o problema. Din moment ce nu face...”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.