N-au fost putine cazurile in care imigrantii romani au cazut victime italienilor, in "Cizma". Cazurile lor au tinut insa rar primele pagini ale presei italiene.

In urma cu un an, romanul Mircea Spiridon era gasit sub ruinele unei cladiri c
N-au fost putine cazurile in care imigrantii romani au cazut victime italienilor, in "Cizma". Cazurile lor au tinut insa rar primele pagini ale presei italiene.

In urma cu un an, romanul Mircea Spiridon era gasit sub ruinele unei cladiri care se prabusise, in localitatea Torre di Gaffe. Romanul lucra la negru si, pentru a nu fi sanctionati, patronii italieni nu au anuntat ca acesta ar putea fi sub zidurile cladirii la care lucra. L-au scos pompierii, dupa trei zile de agonie sub ruine. A murit in drum spre spital. Era casatorit si avea doi copii.

La inceputul lui septembrie, romanca Iuliana Panteleimon (40 de ani) a cazut sub metrou. Circulatia a fost intrerupta, iar femeie a putut fi scoasa abia dupa doua ore de pe linie. Era inca in viata, insa intr-o stare foarte grava. La putin timp, studenta italianca Miriam Garbini (25 de ani) a recunoscut ca a impins-o pe romanca sub metrou, asa cum arata si camerele de supraveghere. Anchetatorii sustin ca fata are probleme psihice. Ea le-a spus celor care investigheaza cazul ca a auzit "voci", care au indemnat-o sa o impinga pe romanca.


Ucigasul cere pensie de vaduvLa sfarsitul lunii mai, Danut Milea era ucis de colegii sai italieni de la o pensiune din Padru - Sardinia. Avea 38 de ani si lucra la grajduri pentru 600 de euro pe luna, plus cazare si masa. Nemultumiti ca romanul muncea mult pe bani putini, colegii italieni l-au legat, intr-o noapte, l-au dus pe un camp si l-au impuscat in cap si in spate. Danut era casatorit si avea doi copii. In iunie 2006, o romanca de 43 de ani, cercetatoare in domeniul seismologiei, a fost lovita in cap de 40 de ori, in timp ce dormea, de catre sotul ei - profesorul universitar Giancarlo Serri. Carmen Moldoveanu a murit dupa noua zile de agonie. Anchetatorii au considerat ca barbatul are probleme mentale. El va trebui sa petreaca trei ani intr-un spital pentru bolnavi psihic. In urma cu cateva saptamani, sotul ucigas a cerut... pensie de vaduv.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.