Carlos Dunga, antrenorul Braziliei, l-a intristat pe Kaka. 26 de candidate la un concurs de frumusete care avea loc intr-o localitate de langa Rio de Janeiro, unde se afla cantonamentul echipei de fotbal a Braziliei, au fost impiedicate sa asiste a a
Carlos Dunga, antrenorul Braziliei, l-a intristat pe Kaka. 26 de candidate la un concurs de frumusete care avea loc intr-o localitate de langa Rio de Janeiro, unde se afla cantonamentul echipei de fotbal a Braziliei, au fost impiedicate sa asiste a antrenamentul Selecao. INTERZIS. Amazoanele, imbracate cu rochii in culorile rosu si verde, despicate in lateral, si arborand esarfa de candidate la titlul de Miss Teresopolis (80 km de Rio), a ajuns in fata portilor cantonamentului, cu intentia de a asista la antrenament, preferintele lor fiind manifest in favoarea atacantului de la AC Milan, Kaka. Membrii staff-ului tehnic al selectionatei conduse de Dunga le-au interzis, insa, accesul in zona de antrenament, obligand tinerele fete sa incurajeze jucatorii de dincolo de gratiile care inconjoara complexul sportiv. Brazilia urmeaza sa intalneasca Peru, la Lima, pe 17 noiembrie, iar pe 21 noiembrie Uruguayul, la Sao Paolo, in cadrul preliminarilor CM2010, competitie in care ocupa, dupa 2 meciuri, locul secund, dupa Argentina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.