Suporterii echipei argentiniene Boca Juniors isi vor putea cumpara locuri de veci intr-un cimitir in care vor fi inmormantati numai fanii gruparii si vor avea posibilitatea ca cenusa lor sa fie imprastiata pe stadion, informeaza editia online de ier
Suporterii echipei argentiniene Boca Juniors isi vor putea cumpara locuri de veci intr-un cimitir in care vor fi inmormantati numai fanii gruparii si vor avea posibilitatea ca cenusa lor sa fie imprastiata pe stadion, informeaza editia online de ieri a cotidianului „The Guardian“.

Clubul Boca Juniors este unul dintre cele mai populare din lume si are aproape cei mai multi suporteri, iar conducerea a decis sa cumpere o mare parte din-tr-un cimitir aflat la 30 de kilometri sud de Buenos Aires. Ideea a venit dupa ce fanii au propus infiintarea acestuia, pentru ca au vrut sa fie alaturi de clubul lor preferat si dupa ce inceteaza din viata. „Multi dintre fanii lui Boca au lasat instructiuni familiei ca, dupa ce vor fi incinerati, cenusa lor sa fie imprastiata pe gazonul din La Bombonera.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.