Informatia a parvenit prin intermediul unui comunicat sec de presa al PRM, documentul stipuland si faptul ca Vadim a obtinut, de la presedintii de comisii parlamentare cu care s-a intalnit "sa amendeze in nu mai putin de 8 puncte" decretul-lege emis
Informatia a parvenit prin intermediul unui comunicat sec de presa al PRM, documentul stipuland si faptul ca Vadim a obtinut, de la presedintii de comisii parlamentare cu care s-a intalnit "sa amendeze in nu mai putin de 8 puncte" decretul-lege emis de Guvernul Romano Prodi, "pentru a apara drepturile fundamentale ale romanilor care muncesc in aceasta tara si ale familiilor lor". Potrivit comunicatului, la intrevederile politice a participat si Radu Horumba, insarcinatul cu afaceri ad-interim al Romaniei in Italia. Potrivit unor surse din PRM, Vadim a negociat cu conservatorii italieni inclusiv afilierea la grupul lor in PE. "A negociat in aceste zile cu toti sefii de comisii parlamentare din senatul italian. Cel mai mult a discutat cu presedintele Comisiei juridice, cel al Comisiei de politica interna si cel al Comisiei pentru afaceri externe", ne-au mentionat sursele citate. Aceleasi surse au sustinut ca Vadim ar fi spus ca orice stat suveran este indreptatit sa expulzeze infractorii, dar nu si pe acele persoane de alta etnie asupra carora doar planeaza suspiciuni de infractionalitate. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.