Vedeta Teo Trandafir va fi colega de trust cu Huidu si Gainusa din ianuarie. Ultima emisiune la Romantica se va difuza pe 21 decembrie.Teo ar fi vrut inapoi la PRO TV,
dar a ajuns la Prima TV Teo isi doreste ca viitoarea emisiune sa fie tot zilnica si in direct, insa „nu stim nici cum va fi decorul sau formatul. Dar sper sa fie ceva schimbat la format. Mihai Tatulici mi-a spus ca interviul din Cotidianul a fost un interviu dur, care l-a durut. M-a durut si pe mine. Am fost pentru prima oara sincera, am spus ce am gindit. N-am vazut oameni de televizor care sa nu fie prefacuti in interviuri, fiecare vrea sa apara frumos, destept, fara pata. Eu am pata si am recunoscut. Asta-i adevarul, il spun. Dar poporul elitist din Romania nu e obisnuit cu asta". Vedeta va parasi Romantica impreuna cu echipa alaturi de care a venit. Pina aseara nu avusese o discutie cu Sorin Ovidiu Vintu: „Nu stie de la mine ca am semnat cu Prima TV, dar sint convinsa ca a aflat si nu mi-a zis nimic. Intotdeauna am avut senzatia ca-mi respecta decizia indiferent cit de haotica ar fi". Teo neaga ca ar fi cerut 2.000.000 de euro de la Antena 1. „Am fost socata definitiv. Cum pot sa cer asa ceva? Ai cuvintul meu de onoare ca nu-i adevarat. Cine sint eu, Oprah Winfrey, Jay Leno? Vintu a fost cel mai generos om pe care l-am intilnit in viata mea si niciodata nu mi-as fi permis sa ma duc la Antena sa cer banii pe care mi i-a dat Vintu."

Negocierile cu Prima au fost relaxate, sustine ea. In ce priveste banii, „i-am rugat sa zica ei primii, ei au zis, eu am spus multumesc si am fost de acord. Propunerea lor a fost superdecenta". Iar referitor la negocierile cu postul Cameliei Voiculescu, adauga: „Am avut niste intilniri admirabile la Antena, cu o persoana admirabila", iar la felul virulent in care a fost atacata ulterior, la Antene: „Sint absolut convinsa ca patronatul are treburi mult mai importante decit sa dea comanda sa o faca pe Teo Trandafir carne de mici. Toata lumea mie-mi spune, sa ma intoxice, ca toata povestea a fost comanda de sus. Mi-e greu sa cred ca oameni atit de inteligenti au timp sa se ocupe sa-mi distruga restul de imagine care mi-a mai ramas".

Prima a cistigat, pentru ca acolo Teo sustine ca are prieteni. „Prima sint mai de-ai mei, mai ne jucam. Antena e deja prim competitor cu PRO TV. Presupunem ca la Antena l-as fi spulberat pe Maruta. Intr-un fel, mi-ar fi facut placere pentru egoul meu personal, intr-un fel nu mi-ar fi placut sa ma bat cu mine in oglinda. Viata mea s-a sucit cu fundul in sus foarte tare dupa interviul de marti din Cotidianul. Astept sa se sedimenteze lucrurile si apoi vom vedea." Cert este ca audienta la „TeoViziunea" de la Romantica e in crestere.