Au trecut vremurile cand trebuia sa fii cu adevarat valoros pentru a avea onoarea de a ajunge pe prima pagina. Astazi, este suficient sa ai silicoane si o fusta cat mai scurta sau chiar deloc, si sa-ti impartasesti fanteziile sexuale cu toata tara.
Au trecut vremurile cand trebuia sa fii cu adevarat valoros pentru a avea onoarea de a ajunge pe prima pagina. Astazi, este suficient sa ai silicoane si o fusta cat mai scurta sau chiar deloc, si sa-ti impartasesti fanteziile sexuale cu toata tara. Reteta succesului a descoperit-o blonda la par si-n spirit Simona Sensual, care si-a inceput drumul in campul muncii prezentand vremea, aproape goala, intr-un ziar. Nu intelegem ce a facut atat de important pentru societatea romaneasca, cert este ca siliconata este tot mai des vazuta pe la diverse posturi de televiziune. Suntem instiintati de cat colagen a mai inghitit si, mai rau, despre ce mai canta blonda. Caci da!, infiorator, dar adevarat, Sensuala si-a descoperit o mare pasiune pentru microfon, insa mai are de parcurs un drum masurat in ani lumina pentru a ne convinge sa o ascultam.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.