Steaua s-a pus in miscare rapid in tentativa de a remania lotul in aceasta iarna, atacand, dupa modelul CFR Cluj, piata sud-americana. Conform cotidianului argentinian "Ole", clubul din Ghencea a trimis o oferta pe adresa clubului Lanus Buenos Aires,
Steaua s-a pus in miscare rapid in tentativa de a remania lotul in aceasta iarna, atacand, dupa modelul CFR Cluj, piata sud-americana. Conform cotidianului argentinian "Ole", clubul din Ghencea a trimis o oferta pe adresa clubului Lanus Buenos Aires, de 7,7 milioane de dolari, pentru atacantul Jose Sand, iar impresarul acestuia, Juan Cruz Olivier, si-a programat deja pentru ieri un zbor spre Europa. Acelasi cotidian mai noteaza ca de serviciile lui Sand, 27 de ani, este interesata si gruparea spaniola Deportivo La Coruna. Atacantul argentinian este al doilea golgeter al campionatului, cu 14 reusite in 17 meciuri si va fi extrem de greu de adus in Romania, fiindca a fost transferat abia din vara de la Colon, pentru 1,5 milioane de dolari, devenind rapid idolul fanilor lui Lanus, dupa 11 goluri marcate in primele 11 jocuri pentru echipa din capitala. Jose Sand este un atacant puternic, are 1,83 metri si este foarte luptator, semanand din punct de vedere fizic cu Fabbiani, compatriotul sau de la CFR Cluj. In ciuda informatiilor aparute in Argentina, conducerea Stelei neaga interesul pentru Sand. "Habar n-am, nu este adevarat", a comentat Gigi Becali pentru Mediafax. Si managerul general Adrian Ilie s-a facut ca ploua. "Nu a facut Steaua oferta pentru Sand. Ar fi trebuit sa stiu de asa ceva. Daca apare in nu stiu ce ziar ca il vrem pe Adebayor pentru 20 de milioane, inseamna ca este adevarat?", a comentat Ilie. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.