O noua statuie din bronz a lui Steve Irwin, celebrul naturalist si prezentator TV a fost dezvelita azi la gradina zoologica din Beerwah, potrivit sotiei acestuia, relateaza ABC. Dezvelirea statuii face parte din ceremoniile de inaugurare a Zile

O noua statuie din bronz a lui Steve Irwin, celebrul naturalist si prezentator TV a fost dezvelita azi la gradina zoologica din Beerwah, potrivit sotiei acestuia, relateaza ABC. Dezvelirea statuii face parte din ceremoniile de inaugurare a Zilei Steve Irwin. "Vom vorbi despre familie si animale salbatice, cele mai importante lucruri pentru Steve", a declarat Terri Irwin. Potrivit acesteia, in cadrul ceremoniilor, transformate intr-un eveniment international, vor sustine recitaluri Olivia Newton-John si Jimmy Barnes. "Vor fi persoane din Romania, Turcia, Rusia, Canada, SUA. Toti se vor imbraca in culoarea kaki si vor strange bani pentru Wildlife Warriors" a adaugat ea.Totodata sotia vanatorului de crocodili va lansa si copii ale noii sale carti, "My Steve".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.