Titlul mondial obtinut de Kimi Raikkonen este suspendat in asteptarea deciziei Federatiei Internationale de Automobilism, care examineaza, astazi, la Londra, apelul echipei McLaren-Mercedes dupa hotararea comisarilor de la Grand Prix-ul Braziliei de
Titlul mondial obtinut de Kimi Raikkonen este suspendat in asteptarea deciziei Federatiei Internationale de Automobilism, care examineaza, astazi, la Londra, apelul echipei McLaren-Mercedes dupa hotararea comisarilor de la Grand Prix-ul Braziliei de a nu sanctiona Williams si BMW Sauber. Decizia Curtii de Apel a FIA va avea drept consecinta confirmarea titlului castigat pe pista de Kimi Raikkonen (varianta cea mai plauzibila) sau oferirea trofeului lui Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes). La sfarsitul lunii octombrie, dupa cursa de la Interlagos, FIA a anuntat ca a convocat echipele Williams si BMW-Sauber pentru o eventuala incalcare a regulamentului privind combustibilul. FIA a decis sa nu se ia nici o masura, oficializand titlul obtinut de pilotul echipei Ferrari, Kimi Raikkonen. Lewis Hamilton a declarat ca nu vrea sa obtina un titlu la masa verde, chiar daca acest lucru i-ar permite sa devina primul campion mondial incoronat inca de la debut.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.