UniCredit a declarat ieri o crestere cu 19% a profitului net obtinut in T3, la 1,122 mld. euro, desi profitul diviziei de activitati bancare de investitii a fost afectat de criza creditelor, relateaza Reuters, preluat de NewsIn. Banca a anuntat ca pr
UniCredit a declarat ieri o crestere cu 19% a profitului net obtinut in T3, la 1,122 mld. euro, desi profitul diviziei de activitati bancare de investitii a fost afectat de criza creditelor, relateaza Reuters, preluat de NewsIn. Banca a anuntat ca profitul EBITDA al diviziei de operatiuni bancare de investitii a scazut cu 215 mil. euro, pana la 123 mil. euro. Profitul operational al UniCredit s-a ridicat la 2,411 mld. euro, in crestere cu 1,1% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Raportul costuri/castiguri al grupului italian UniCredit a fost de 57,6% pentru T3, in timp ce, pentru primele noua luni ale anului, acest raport s-a imbunatatit la 52,5%, fata de nivelul de 55,8% inregistrat in aceeasi perioada din 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.