Insula face parte dintr-un mega-proiect imobiliar format din 300 de insule, numit "The World", care este inca in constructie, precizeaza Emirates Today, citat de Mediafax.
Cei doi actori, vedete ale filmului "Dl si dna Smith" (2005), vor sa uti
Insula face parte dintr-un mega-proiect imobiliar format din 300 de insule, numit "The World", care este inca in constructie, precizeaza Emirates Today, citat de Mediafax.
Cei doi actori, vedete ale filmului "Dl si dna Smith" (2005), vor sa utilizeze insula pentru a expune probleme legate de mediu si pentru a incuraja oamenii sa traiasca mai natural, potrivit cotidianului anglofon. Reprezentantii americani ai cuplului si mai multe surse de incredere au confirmat tranzactia, dar compania imobiliara Nakheel, care promoveaza acest proiect, nu a dorit sa comenteze informatiile, a adaugat publicatia. Brad Pitt, in varsta de 43 de ani, si Angelina Jolie, in varsta de 32 de ani, sunt parintii adoptivi a trei copii, cambodgianul Maddox, in varsta de 6 ani, vietnamezul Pax, in varsta de 3 ani, si etiopianca Zahara, in varsta de 2 ani. Cei doi actori mai au un copil biologic, Shiloh, in varsta de 19 luni. Cuplul ii va avea ca vecini pe miliardarul Richard Branson si cantaretul Rod Stewart, care au cumparat deja o parte din "The World". Proiectul, in constructie, acopera 5,5 milioane de metri patrati, dintre care 930.000 de metri patrati de plaja. Preturile insulelor variaza intre 23 de milioane si 135 de milioane de dirhami (6,2 milioane - 36,7 milioane de dolari). Insulele masoara intre 11.148 si 41.806 metri patrati si sunt separate unele de celelalte prin suprafete de apa de aproximativ 100 de metri. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.