Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a intalnit ieri, in cadrul audientei generale care a avut loc la Vatican, cu Papa Benedict al XVI-lea, in calitate de membru al grupului parlamentar de prietenie cu Italia. Liderul PRM l-a invitat, cu acest prile
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a intalnit ieri, in cadrul audientei generale care a avut loc la Vatican, cu Papa Benedict al XVI-lea, in calitate de membru al grupului parlamentar de prietenie cu Italia. Liderul PRM l-a invitat, cu acest prilej, pe Papa Benedict al XVI-lea sa efectueze, in cursul anului 2008, o vizita oficiala in Romania. Suveranul Pontif „a fagaduit ca va reflecta si ca e posibil“ sa viziteze Romania. Sfantul Parinte a adus un cald omagiu Romaniei, afirmand ca aceasta este „o tara foarte importanta pentru Vatican si pentru Miscarea Ecumenica din lumea intreaga“. Si Basescu a anuntat in octombrie posibilitatea vizitei Papei in Romania. Totodata, Vadim sustine ca a reusit sa-i convinga pe presedintii de comisii parlamentare cu care s-a intalnit „sa amendeze in nu mai putin de 8 puncte“ decretul-lege emis de Guvernul Romano Prodi „pentru a apara drepturile fundamentale ale romanilor care muncesc in aceasta tara si ale familiilor lor“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.