Acesta este numarul de suporteri care insotesc nationala la Sofia

Schimburile dure de replici dintre Sofia si Bucuresti, din ultimul an, au redus numarul suporterilor echipei nationale a Romåniei care urmeaza sa-i incurajeze pe tric
Acesta este numarul de suporteri care insotesc nationala la Sofia

Schimburile dure de replici dintre Sofia si Bucuresti, din ultimul an, au redus numarul suporterilor echipei nationale a Romåniei care urmeaza sa-i incurajeze pe tricolori, såmbata, in Bulgaria.

Povestile, nu tocmai frumoase, cu turisti jefuiti la drumul mare, episodul neplacut prin care a trecut galeria dinamovista in urma cu doi ani si declaratiile belicoase lansate pe tot parcursul campaniei de calificare au taiat complet cheful romanilor de a-si incuraja favoritii la meciul de sambata de pe stadionul “Vasil Levski” din Sofia. Doar 300 din cele 1.800 de bilete destinate suporterilor romani pentru meciul cu Bulgaria au fost vandute, restul de 1.500 fiind returnate forului bulgar. Dan Rodea, presedintele agentiei desemnate de FRF sa se ocupe de comercializarea tichetelor, a declarat: „Suporterii nu s-au aratat interesati de meciul cu Bulgaria si am vandut doar 300 din cele 1.800 de bilete. Restul a fost deja returnat. Probabil dezinteresul suporterilor a fost cauzat de faptul ca nationala e deja calificata si de teama unor eve ntuale incidente, desi am anuntat ca orice autocar cu suporteri va fi insotit atat de jandarmi romani, cat si de jandarmi bulgari”. Dintre cei 300, 50 sunt membri ai galeriei lui Dinamo, acestia urmand sa faca deplasarea pe cont propriu, cu un autocar. Meciul dintre reprezentativele Bulgariei si Romaniei va avea loc sambata, de la ora 18.00, pe stadionul Vasil Levski din Sofia, tricolorii urmand sa se deplaseze de astazi in tara vecina. Altfel, Mihai Nesu a fost convocat la lot in locul accidentatului Radu Stefan.

Bulgarii considera victoria cu Romånia o mica satisfactie
Pentru a nu se crea tensiuni suplimentare, selectionerul le-a recomandat tricolorilor sa se abtina de la declaratii belicoase.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.