Fundasul stanga Mihai Nesu a fost convocat ieri la echipa nationala a Romaniei in vederea meciurilor cu Bulgaria si Albania, in locul lui Stefan Radu. Selectionerul Victor Piturca a decis convocarea lui Nesu in locul lui St. Radu, care nu a putut fi
Fundasul stanga Mihai Nesu a fost convocat ieri la echipa nationala a Romaniei in vederea meciurilor cu Bulgaria si Albania, in locul lui Stefan Radu. Selectionerul Victor Piturca a decis convocarea lui Nesu in locul lui St. Radu, care nu a putut fi recuperat in urma unei miozite prelezionale la coapsa stanga. Nesu urma sa ajunga in cantonamentul de la Centrul de Fotbal Mogosoaia cel tarziu astazi dimineata.
Ieri dimineata, "tricolorii" au sustinut un nou antrenament tactic, ultima sedinta de pregatire premergatoare decolarii spre Sofia, inchisa presei, fiind programata in aceasta dimineata. Piturca a condus si marti dupa-amiaza un antrenament, la care Trica a fost folosit, la jocul-scoala, in echipa titularilor (s-a jucat insa opt contra opt!), in locul lui Mutu, absent de la "dubla" cu Bulgaria si Albania din cauza unei accidentari. Dica, Nicolita, P. Marin si Ov. Petre, patru dintre cei cinci stelisti care au evoluat luni seara in meciul cu Pandurii, din Liga I, s-au pregatit separat (D. Goian a participat la jocul-scoala), la fel ca si Ogararu, schimbat la Ajax in ultimul meci de campionat din cauza unei usoare accidentari. Echipa nationala va pleca spre Sofia astazi, la ora 17.00, de pe Aeroportul "Henri Coanda". Nationala va sustine maine, pe Stadionul "Vasil Levski", in jurul orei 11, antrenamentul oficial. Ultimele 15 minute vor fi deschise presei, antrenamentul fiind urmat de conferinta de presa a selectionerului Victor Piturca si de interviuri cu jucatorii in "zona mixta". Meciul cu Bulgaria va avea loc sambata, 17 noiembrie, de la ora 18, pe Stadionul Vasil Levski din Sofia, in timp ce partida cu Albania se va disputa miercuri, 21 noiembrie, de la ora 18, pe Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".
Tichete ieftinecu Albania
Biletele pentru meciul Romania - Albania costa 10 lei la peluza, 20 de lei la tribunele I si II si 50 de lei la tribuna 0, informeaza FRF, care mentioneaza ca diferenta fata de preturile de pana acum va fi suportata de sponsorii oficiali si ca o mare parte a veniturilor realizate va fi directionata in scopuri caritabile. Tichetele vor fi puse in vanzare luni, la ora 10, la casele de bilete ale Stadioanelor "National", "Dinamo", "Steaua" si "Giulesti - Valentin Stanescu". Peluza I va fi inchisa in totalitate, urmand sa fie vandute bilete doar la peluza a II-a. In ceea ce priveste sectoarele 29 si 30 ale peluzei a II-a, acestea vor fi rezervate exclusiv copiilor de pana la 16 ani si pensionarilor, acestia urmand sa aiba acces gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensie.
Angelov: Nu ne intereseaza ce zic romanii, le raspundem pe teren
Fundasul Stanislav Anghelov (Energie Cottbus) a declarat ca pe jucatorii bulgari nu-i intereseaza declaratiile agresive ale "tricolorilor" inaintea meciului Bulgaria - Romania de sambata, si ca raspunsul acestora va veni pe teren, informeaza presa bulgara. "Nu ne intereseaza ce zic romanii, noi le vom raspunde pe teren. Cat timp mai sunt sanse, le vom juca pana la capat", a spus Anghelov. Selectionerul Bulgariei, Dimitar Penev, a spus ca este incantat de modul cum jucatorii sai s-au pregatit pana acum si de determinarea de care au dat dovada. Atacantul Martin Petrov (Manchester City) a mentionat ca o victorie in fata Romaniei ar fi un mic pansament pentru dezamagirea ratarii calificarii. "Cu echipele de valoare intotdeuna ne-am concentrat mai bine, vedeti meciurile cu Olanda si Romania, decat in fata unor echipe ca Albania. Nu e o scuza pentru ce s-a intamplat, ci o posibila explicatie. Vrem un stadion plin la meciul cu Romania, avem nevoie de sprijinul suporterilor. Sa batem Romania ar fi o mica satisfactie dupa ce calificarea este compromisa", a adaugat Petrov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.