Grupul nipon de electronice NEC Corp a anuntat ieri pierderi sub asteptari pentru primul semestru al anului fiscal curent, totusi compania si-a mentinut estimarile pentru tot anul 2007. Vanzarile sistemelor IT au depasit reducerea operatiunilor din s
Grupul nipon de electronice NEC Corp a anuntat ieri pierderi sub asteptari pentru primul semestru al anului fiscal curent, totusi compania si-a mentinut estimarile pentru tot anul 2007. Vanzarile sistemelor IT au depasit reducerea operatiunilor din strainatate, informeaza Reuters,preluat de NewsIn. NEC produce si servere, calculatoare si echipamente de telecomunicatii, si-a redus costurile pentru fabricarea de telefoane mobile si microcipuri, in ciuda cererii din tara, venite din partea institutiilor financiare, a guvernului si a operatorilor de telefonie. Pentru primul semestru al anului fiscal curent, NEC a anuntat o pierdere de 42,8 mil. dolari, fata de pierderea de 90 mil. dolari, inregistrata in aceeasi perioada din 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.