Actorul american Matt Damon a fost desemnat "cel mai sexy barbat din lume" de catre revista People, o onoare de care au avut parte de cate doua ori bunii sai prieteni George Clooney si Brad Pitt. Starul, in varsta de 37 de ani, casatorit


Actorul american Matt Damon a fost desemnat "cel mai sexy barbat din lume" de catre revista People, o onoare de care au avut parte de cate doua ori bunii sai prieteni George Clooney si Brad Pitt. Starul, in varsta de 37 de ani, casatorit cu Luciana Bozan a declarat ca este surprins de aceasta distinctie. "I-ati oferit unui tata aflat pe drumul imbatranirii un motiv de mandrie pentru toata viata. Fiica mea vitrega de noua ani crede acum ca sunt un tip interesant, de fapt mai interesant decat pana acum", a precizat el intr-o scrisoare semnata Matty. In topul pe anul 2007, Damon a fost urmat de actorii Patrick Dempsey si Ryan Reynolds. Pe celelalte pozitii s-au clasat Brad Pitt, James McAvoy, Johnny Depp, Dave Annable, Will Smith, Javier Bardem, Shemar Moore, Ben Affleck, Adrian Grenier, Will Yun Lee si Justin Timberlake.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.