La Bucuresti Dupa succesul concertului sustinut la Sala Palatului in luna mai a anului trecut, The Havana Lounge va reveni la Bucuresti la 10 februarie 2008, in cadrul unui nou eveniment din seria "World Music Masters". Proiectul "Live From Buen
La Bucuresti Dupa succesul concertului sustinut la Sala Palatului in luna mai a anului trecut, The Havana Lounge va reveni la Bucuresti la 10 februarie 2008, in cadrul unui nou eveniment din seria "World Music Masters". Proiectul "Live From Buena Vista - The Havana Lounge" reuneste elitele muzicii traditionale cubaneze, membri ai celebrelor orchestre Afro-Cuban All Stars, Buena Vista Social Club, Sierra Maestra si Tropicana.   SUPERBUNICII. Pentru membrii The Havana Lounge - supranumiti "Los superabuelos", "superbunicii" ritmurilor cubaneze - muzica este o traditie de familie, iar concertele lor ofera spectatorilor o calatorie in cultura si istoria Cubei, printr-un reportoriu ce cuprinde son montuno, mambo, cha cha, salsa, rumba, guajira, danzon si bolero. Organizat de Emag!c Entertainment, spectacolul din februarie o va readuce la Bucuresti pe "Marea Doamna a muzicii cubaneze", Teresa Garcia Caturla . Fiica cea mica a celebrului muzician Alejandro Garcia Caturla, Teresita, s-a nascut in Remedios, Cuba, iar cariera ei se intinde pe o perioada de mai bine de 40 de ani. In 1963 a fondat faimosul cvartet Da€™Aida, alaturi de Omara Portuondo, Xiomara Valdes si Lili Penalver, urmand apoi o cariera solo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.