Baietii unor personalitati din lumea sportului, respectiv din domeniul afacerilor, Edi Iordanescu si Alexandru Erbasu, sunt atåt de buni prieteni, incåt tin sa-si imparta si cuceririle amoroase. Ce a gustat unul, gusta si celalalt sau, c
Baietii unor personalitati din lumea sportului, respectiv din domeniul afacerilor, Edi Iordanescu si Alexandru Erbasu, sunt atåt de buni prieteni, incåt tin sa-si imparta si cuceririle amoroase. Ce a gustat unul, gusta si celalalt sau, cel putin, asa lasa de inteles prin cafenelele din Dorobanti pe care juniorii le frecventeaza. Si, cum ambii au renume de aventurieri, nu sunt putine cele care s-au aratat dornice sa afle secrete de alcov impartasite de cei doi.

Edi Iordanescu, fiul fostului antrenor al Nationalei de fotbal, si Alex Erbasu, baiatul regretatului om de afaceri Mihai Erbasu, sunt prieteni de ani buni si unii dintre cei mai neastamparati baieti care apar in reviste. Amicitia lor este atat de stransa, incat cei doi sunt dispusi chiar sa-si daruiasca reciproc cele mai de taina cuceriri, acelea amoroase. Cand nu sunt prinsi cu afacerile de care se ocupa, Edi si Alex isi gasesc timp sa bea impreuna o cafea si sa mai discute despre una, despre alta, cum ar fi cele mai interesante “achizitii” pe care le-au facut la asternut. Ca niste prieteni adevarati, intre cei doi nu exista secrete si curiozitati, pentru ca au grija sa si le impartaseasca, nu doar verbal, ci chiar sa-si ofere pe tava fetele cu care au avut cate ceva de impartit.
Prietenul la nevoie se cunoaste...
Zilele trecute, reporterii ziarului nostru i-au auzit pe Iordanescu si Erbasu facand bascalie pe aceasta tema, intr-o cafenea din Dorobanti. Baietii se distrau copios si vorbeau cu tonul ridicat, semn ca nu-i durea prea mult de gurile barfitoare si de ochii curiosi care se atintisera asupra lor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.