Cantareata Jennifer Lopez a decis sa faca o pauza in cariera, pentru a nu-si pune sarcina in pericol, dupa ce a fost spitalizata de urgenta din cauza unor probleme de sanatate, informeaza 20 minutes.fr. In momentul in care a confirmat faptul

Cantareata Jennifer Lopez a decis sa faca o pauza in cariera, pentru a nu-si pune sarcina in pericol, dupa ce a fost spitalizata de urgenta din cauza unor probleme de sanatate, informeaza 20 minutes.fr. In momentul in care a confirmat faptul ca este insarcinata, Jennifer Lopez se afla la Miami, in cadrul unui turneu muzical alaturi de sotul sau, cantaretul Marc Anthony. Seria de concerte in Statele Unite a epuizat-o foarte mult, iar JLo s-a temut ca risca sa piarda sarcina daca nu se va odihni. "Este ingrozita de ideea ca i s-ar putea intampla ceva grav. Internarea in spital a zguduit-o cu adevarat. Daca pierde copiii, viata sa va fi distrusa", a declarat o sursa din anturajul vedetei. Lopez si Anthony, in varsta de 39 de ani, s-au casatorit in 2004. Acesta este primul copil al divei latino si al patrulea al lui Anthony.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.