Cladirile din Timisoara asupra carora au fost facute interventii fara avizul Inspectoratului de Stat in Constructii vor fi insemnate cu o bulina rosie. Cel putin aceasta este intentia autoritatilor locale, care au demarat o serie ampla de controale
Cladirile din Timisoara asupra carora au fost facute interventii fara avizul Inspectoratului de Stat in Constructii vor fi insemnate cu o bulina rosie. Cel putin aceasta este intentia autoritatilor locale, care au demarat o serie ampla de controale pe tema constructiilor ilegale, fiind depistate aproape 200 de constructii sau renovari a unor cladiri istorice. De altfel, prefectul Ovidiu Draganescu a anuntat ca se studiaza posibilitatea legala a amplasarii, de catre Primarie, a unor buline rosii pe cladirile in discutie pentru a se vedea ca aceste lucrari sunt ilegale. In acest fel, se spera ca macar tranzactiile cu astfel de imobile sa fie oprite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.