Reprezentativa de fotbal a Braziliei va evolua in meciul cu Uruguay, de la 21 noiembrie, cu tricouri speciale pentru celebrarea a 50 de ani de la castigarea Cupei Mondiale din 1958 din Suedia, a anuntat Federatia Braziliana de Fotbal (CBF), citata de
Reprezentativa de fotbal a Braziliei va evolua in meciul cu Uruguay, de la 21 noiembrie, cu tricouri speciale pentru celebrarea a 50 de ani de la castigarea Cupei Mondiale din 1958 din Suedia, a anuntat Federatia Braziliana de Fotbal (CBF), citata de AFP. REMEMBER. Noua tinuta, care se inspira din cea folosita de Brazilia in 1958, va fi prezentata, joi, la centrul de antrenament Granja Comary de la Teresopolis, la circa 80 de kilometri de Rio de Janeiro, unde nationala braziliana pregateste meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2010 cu Peru si Uruguay. CBF a anuntat ca sunt prevazute si alte festivitati pentru omagierea echipei care a castigat pentru Brazilia primul din cele cinci titluri de campioana mondiala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.