Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au constatat, ieri, ca s-au prescris faptele de abuz in serviciu pentru care a fost trimisa in judecata fosta directoare Bancorex-Sucursala Lipscani, Ana Capetti, impreuna cu directorii ei adjuncti. J
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au constatat, ieri, ca s-au prescris faptele de abuz in serviciu pentru care a fost trimisa in judecata fosta directoare Bancorex-Sucursala Lipscani, Ana Capetti, impreuna cu directorii ei adjuncti. Judecatorii au decis, astfel, ca procesul penal privind fosta conducere a Bancorex -Sucursala Lipscani sa inceteze. Instanta Suprema a casat decizia Curtii de Apel Bucuresti care ii condamnase la inchisoare pe cei trei si a dispus „incetarea procesului penal pornit impotriva inculpatilor Botezatu (fosta Fako) Mirela, Capetti Ana si Maimut Grigore pentru infractiunile de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor ca urmare a implinirii termenului de prescriptie speciala a raspunderii penale“, asa cum este mentionat in minuta deciziei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.