Doi elevi au fost injunghiati, ieri, in jurul orei 14.00, intr-un mijloc de transport in comun din Capitala. Incidentul s-a petrecut in cartierul bucurestean Balta Alba, in autobuzul 253. Un autobuz plin de calatori. Nimeni nu a intervenit, desi tine
Doi elevi au fost injunghiati, ieri, in jurul orei 14.00, intr-un mijloc de transport in comun din Capitala. Incidentul s-a petrecut in cartierul bucurestean Balta Alba, in autobuzul 253. Un autobuz plin de calatori. Nimeni nu a intervenit, desi tinerii incercau sa coboare din mijlocul de transport in comun pentru a scapa de scandalagiii care aveau fetele acoperite cu fulare.


Cei doi, elevi la Liceul "Nichita Stanescu", au fost agresati de sase tineri. Din declaratiile victimelor reiese ca altercatia s-a produs in mod spontan, iar doi dintre agresori erau inarmati cu cutite. Intr-un tarziu, un calator i-a spus soferului ca in autobuz sunt doi tineri plini de sange. Elevii au fost dusi la Spitalul "Bagdasar Arseni".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.