Un colonel SRI a fost ucis cu bestialitate in noaptea de miercuri spre joi in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea damboviteana Bucsani. Principalul suspect este chiar fratele victimei, Ion Popescu (foto), care a fost denuntat de propriul
Un colonel SRI a fost ucis cu bestialitate in noaptea de miercuri spre joi in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea damboviteana Bucsani. Principalul suspect este chiar fratele victimei, Ion Popescu (foto), care a fost denuntat de propriul fiu. RECLAMATIA. Seful de post din comuna Bucsani a fost sesizat ieri-dimineata, in jurul orei 8:00, de un copil in varsta de 13 ani ca unchiul sau, Gheorghe Popescu, zace intr-o balta de sange in casa lui, situata la marginea comunei, pe un deal. Copilul le-a povestit politistilor cum a venit acasa tatal sau, Ion Popescu, cu hainele pline de sange. Acesta a fost intrebat de fiul sau de unde provine sangele, iar barbatul i-a spus sa isi vada de lectiile lui, ca el are o problema. Anchetatorii au stabilit ca principalul suspect este chiar tatal copilului, fratele victimei. La audieri suspectul avea hainele pline de sange.
CV. Gheorghe Popescu era ofiter rezervist, fost colonel in cadrul Serviciului Roman de Informatii. Suspectul, Ion Popescu (50 de ani), sufera de schizofrenie si lucra la ferma fratelui la cultura de vita-de-vie. Din primele cercetari rezulta ca acesta si-ar fi lovit fratele cu un ciocan de cinci kilograme pana cand a murit. Rudele spun ca victima isi ajuta fratele cu bani si avea grija  si de copilul acestuia, ba chiar ar fi intervenit ca fratele sau sa nu fie internat la un centru de specialitate. Nimeni nu a auzit vreun strigat de ajutor, deoarece colonelul Gheorghe Popescu avea casa departe de sat si locuia singur. Sotia sa murise in vara acestui an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.