Cocaina a fost descoperita la domiciliul unui roman, membru al unei retele de traficanti de droguri formata in majoritate din cetateni din Romania, si care a fost anihilata in cadrul operatiunii "Riczi", a politiei spaniole. Directorul Brigazii de St
Cocaina a fost descoperita la domiciliul unui roman, membru al unei retele de traficanti de droguri formata in majoritate din cetateni din Romania, si care a fost anihilata in cadrul operatiunii "Riczi", a politiei spaniole. Directorul Brigazii de Stupefiante din cadrul politiei din Cantabria, Alvaro Anton, a spus ca la domiciliile persoanelor retinute au fost descoperite 750 de grame de cocaina sub forma de granule, care fusese tratata pentru a-i inlatura mirosul si a impiedica, astfel, cainii special antrenati ai politiei sa o detecteze.
Autoritatile au mentionat posibilitatea ca drogurile sa fi fost achizitionate in Tara Bascilor. Potrivit Mediafax, stupefiantele, a caror valoare totala se ridica la 45.000 de euro, au fost "ascunse perfect" in filtrul unui uscator. Substanta a fost ulterior tratata in Torrelavega, printr-o tehnica necunoscuta, menita sa ii elimine mirosul. Anton a declarat ca este pentru prima data cand pe teritoriul Spaniei politia detecteaza acest tip de cocaina. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.