Afacerea Bordei ramane in continuare un motiv de disputa intre Primaria Sectorului 1, institutie condusa de Andrei Chiliman, si Primaria generala.

Chiliman ii acuza pe reprezentantii Primariei generale ca "au uitat" sa invoce in instanta
Afacerea Bordei ramane in continuare un motiv de disputa intre Primaria Sectorului 1, institutie condusa de Andrei Chiliman, si Primaria generala.

Chiliman ii acuza pe reprezentantii Primariei generale ca "au uitat" sa invoce in instanta un "aviz de urbanism emis in februarie 2005 de Comisia Tehnica de Urbanism a CGMB, care reglementeaza indicatorii de urbanism pentru parcul Bordei", aviz pe care il va prezenta primarului Videanu. "Este un document fara de care nici un PUZ nu ar putea intra pe ordinea de zi a CGMB si, de asemenea, un document din care rezulta ca arhitectul-sef si Comisia Tehnica de Urbanism au autorizat amenajarea parcului Bordei, dar pentru agrement!", mai afirma Chiliman intr-un comunicat.

El spune ca "documentul a fost facut pierdut de catre domnul Constanda", fapt ce il determina pe edil sa afirme ca "in acest moment, contestatia in anulare are reale sanse de succes". De aceea, ii solicita primarului Videanu "sa nu accepte devalizarea conturilor municipalitatii, prin plata asa-ziselor despagubiri solicitate de Constanda pana la epuizarea tuturor procedurilor judiciare aflate in derulare".

Si primarul Sectorului 5 a luat din nou pozitie in acest scandal, afirmand ca l-ar putea da in judecata pe Videanu daca bucurestenii vor plati, din decizia acestuia, despagubiri lui Constanda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.