Casa de licitatii Christie's din Londra a vandut, marti, obiecte de arta in valoare de 325 milioane de dolari (221,3 milioane de euro), dupa ce, initial, fusesera estimate intre 270 si 375 milioane de dolari. Acesta este al doilea cel mai bun rezult
Casa de licitatii Christie's din Londra a vandut, marti, obiecte de arta in valoare de 325 milioane de dolari (221,3 milioane de euro), dupa ce, initial, fusesera estimate intre 270 si 375 milioane de dolari. Acesta este al doilea cel mai bun rezultat al unei licitatii. In ciuda temerilor ca arta contemporana este subevaluata, Christie's a stabilit noi recorduri la vanzarea operelor a 16 artisti. “Este un rezultat absolut incredibil”, a spus Christian Burge, presedintele onorific al casei de licitatii. Jumatate din cumparatorii de marti au fost americani si doar un sfert europeni, au declarat reprezentantii Christie's.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.