Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va vinde pachetul majoritar de actiuni detinut la producatorul de medicamente Antibiotice Iasi prin licitatie cu strigare, se arata intr-un proiect de hotarare de Guvern, lansat in dezbatere
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va vinde pachetul majoritar de actiuni detinut la producatorul de medicamente Antibiotice Iasi prin licitatie cu strigare, se arata intr-un proiect de hotarare de Guvern, lansat in dezbatere publica de AVAS.
"Vanzarea pachetului de actiuni gestionat de stat la societatea comerciala Antibiotice Iasi se va derula conform metodei licitatie cu strigare", se arata in proiect.
Totodata, prin promovarea proiectului de act normativ se va abroga HG 794/2000 privind strategia de privatizare a companiei Antibiotice prin metoda de negociere cu investitor strategic pe baza de oferte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.