LA PREOTEASA - Concert in Club Old School Cu prilejul concertului aniversar din aceasta seara, grupul Trooper lanseaza un box set ce cuprinde cele trei albume de studio si un DVD cu toate videoclipurile plus un film documentar. Formati
LA PREOTEASA - Concert in Club Old School Cu prilejul concertului aniversar din aceasta seara, grupul Trooper lanseaza un box set ce cuprinde cele trei albume de studio si un DVD cu toate videoclipurile plus un film documentar. Formatia heavy metal Trooper sustine in aceasta seara de la ora 21:00 un concert extraordinar prin care sarbatoreste impreuna cu fanii 12 ani de activitate. Cu acest prilej se lanseaza un box set, intitulat "Trooper 12 ani - Amintiri", ce cuprinde: reeditarea primului album "Trooper I", aparut in 2002, editarea pentru prima oara pe suport fizic a albumului "Desant" (aparut in 2005 si disponibil doar in format electronic pe site-ul oficial al formatiei www.trooper.ro), precum si reeditarea celui de-al treilea album de studio, "Electric", lansat la sfarsitul anului trecut.   3CD + DVD. Pe langa reeditari, box setul contine un bonus, cu materiale inedite, piese live, o galerie foto, piese inregistrate in ultimii ani, dar care nu au aparut pe nici un material, dar si o piesa noua. Aceasta este cea mai recenta compozitie Trooper ce prefateaza aparitia noului album, prevazut a fi lansat in primavara anului viitor. "Trooper 12 ani - Amintiri" va mai contine si o carte, cu istoria activitatii grupului, povestita chiar de Coiotua€™, Balaurul, Popic, Oscar si John.   COIOTUa€™ POET. Box setul va costa 30 de lei (pret promotional, valabil doar in ziua lansarii), in timp ce biletul de intrare va fi (doar) 10 lei. De asemenea, trebuie stiut ca primii 100 de spectatori vor primi cadou al doilea volum de poezii al lui Coiotua€™, "Ingerul meu nenascut... Cand totul moare". Dupa cum fanii formatiei stiu, prima lui carte de poezii este "Ingerul fara nume", aparuta in tiraj limitat. Iata ce spune Coiotua€™: "Am inceput sa scriu, pentru ca efectiv asta am simtit. Nu scriu nici ca sa fiu publicat, nici ca sa impresionez pe cineva. Face parte din mine si, atat timp cat am sa simt asta, am s-o fac". alex.revenco@jurnalul.ro   Discografie Dupa cateva schimbari de componenta, grupul (infiintat in 1995) s-a stabilizat in formula Alin "Coiotua€™" Dinca - voce, Aurelian "Balaurul" Dinca - chitara, Laurentiu Popa - chitara, Ionut "Oscar" Radulescu - chitara bas, Ionut "John" Covalciuc - tobe. Pana in prezent, Trooper a inregistrat trei albume de studio, Trooper I (2002), Desant (2005), Electric (2006) si patru EP-uri: Troopera€™s demo (1997), Demo 2001, EP 2002, EP 2004 si Gloria - Tribut pentru IRIS (2006).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.