Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C Altex continua expansiunea retelei in tara prin inaugurarea unui nou magazin la Piatra Neamt, care are o suprafata comerciala de peste 1.400 metri patrati si care a necesitat o investitie de 1,5 m
Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C Altex continua expansiunea retelei in tara prin inaugurarea unui nou magazin la Piatra Neamt, care are o suprafata comerciala de peste 1.400 metri patrati si care a necesitat o investitie de 1,5 milioane de euro, a informat compania marti.
"Ne dorim ca prin inaugurarea acestui nou proiect in Piatra Neamt sa ne aducem contributia, o data in plus, la dezvoltarea economica a orasului", a declarat directorul de operatiuni Altex, Adrian Urda. Noul magazin Altex din Piatra Neamt comercializeaza aproximativ 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT si Comunicatii, apartinand mai multor marci internationale. Compania Altex este operatorul retelelor Altex Megastore si Media Galaxy, pe a caror dezvoltare s-a concentrat in prima jumatate a anului. La sfarsitul lunii iulie, Altex avea o suprafata comerciala de peste 80.000 metri patrati, avand peste 80 de magazine Altex Megastore, 14 magazine Media Galaxy si cinci magazine Digital, un concept nou de retail, pe suprafete mici.
Altex a inregistrat in primul semestru al anului o cifra de afaceri de 112 milioane euro, in crestere cu circa 25% fata de perioada similara din 2006. Pentru anul 2007, compania estimeaza o cifra de afaceri de peste 300 milioane euro si un indice de profitabilitate de aproximativ 2%, la o cota de piata de 26%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.