Ruta Cehia-SUA
Avioanele care fac legatura intre Cehia si SUA vor avea la bord si agenti de securitate inarmati. Potrivit agentiei CTK, preluata de Mediafax, masura a fost convenita de cele doua state intr-un memorandum in domeniul securitat
Ruta Cehia-SUA
Avioanele care fac legatura intre Cehia si SUA vor avea la bord si agenti de securitate inarmati. Potrivit agentiei CTK, preluata de Mediafax, masura a fost convenita de cele doua state intr-un memorandum in domeniul securitatii. Documentul a fost semnat miercuri, ca parte a conditiilor pentru ca americanii sa renunte la obligativitatea vizelor pentru cehii care doresc sa calatoreasca in SUA. O alta conditie pentru renuntarea la vize este finalizarea sistemului electronic american care va monitoriza sosirile cetatenilor straini pe teritoriul SUA. Ambasadorul american la Praga, Richard Graber, a declarat ca modificarea regimului vizelor va fi operata peste un an sau doi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.