Atacantul Adrian Mutu este considerat, de site-ul firenzeviola.it, cel mai bun jucator al echipei AC Fiorentina in acest sezon, in care gruparea toscana se afla pe locul secund in campionat dupa disputarea a 12 etape. SALVATORUL. Romanul a primit
Atacantul Adrian Mutu este considerat, de site-ul firenzeviola.it, cel mai bun jucator al echipei AC Fiorentina in acest sezon, in care gruparea toscana se afla pe locul secund in campionat dupa disputarea a 12 etape. SALVATORUL. Romanul a primit nota 7,5 pentru prestatiile din acest sezon, la fel ca si portarul Sebastien Frey si fundasul Alessandro Gamberini. Cea mai mare nota, 9, a primit-o antrenorul Cesare Prandelli, considerat creatorul acestei formatii "miraculoase". "Doar el este Fenomenul. Cu majuscule, deoarece este singurul jucator care poate salva Fiorentina prin capacitatile sale tehnico-tactice, prin golurile sale si prin pasele sale decisive. Acest loc secund al Fiorentinei i se datoreaza in mare parte. Noua nu ne ramane decat sa aplaudam incomensurabilul sau talent", a scris firenzeviola.it.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.