Uma Thurman se va alatura lui Tommy Lee Jones ca maestru de ceremonii la traditionalul concert sustinut in onoarea laureatului Premiului Nobel pentru pace, care va avea loc la Oslo, la 11 decembrie, anul acesta fiind sarbatoriti Al Gore si orga

Uma Thurman se va alatura lui Tommy Lee Jones ca maestru de ceremonii la traditionalul concert sustinut in onoarea laureatului Premiului Nobel pentru pace, care va avea loc la Oslo, la 11 decembrie, anul acesta fiind sarbatoriti Al Gore si organizatia Giec, informeaza thewest.com.au, citat de Mediafax.
    Concertul, care va avea loc la 11 decembrie la Oslo, cu o zi dupa inmanarea Premiului Nobel pentru pace, atrage in fiecare an staruri ale muzicii si filmului si este difuzat in peste 100 de tari, potrivit organizatorilor.
    Anterior, comitetul Nobel a anuntat ca unul dintre maestrii de ceremonie ai concertului va fi Tommy Lee Jones, care a fost coleg de camera cu Al Gore in timp ce urma cursurile Universitatii Harvard, unde actorul a obtinut o specializare in limba engleza.
    La concert vor canta, printre altii, Alicia Keys, Annie Lennox si Melissa Etheridge, care anul acesta a fost recompensata cu un Premiu Oscar pentru cel mai bun cantec, "I Need to Wake Up", aflat pe coloana sonora a documentarului realizat de Al Gore, "Un adevar incomod". Geir Lundestad, secretarul comitetului care decide laureatul Premiului Nobel pentru pace, a declarat ca este incantat de faptul ca Thurman a fost de acord sa fie gazda acestui concert. "Ea aduce stil si substanta evenimentului si ne va ajuta enorm in misiunea de raspandire a mesajului de pace la nivel global", a spus Lundestad.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.