Nationala de fotbal a Romaniei, in frunte cu Mircea Sandu si Ionut Lupescu, a fost primita, luni seara, de Majestatea Sa Regele Mihai I. Intalnirea a avut loc intr-un cadru restrans, la Palatul Elisabeta. Dupa ce Regele si conducatorii Federatiei Ro
Nationala de fotbal a Romaniei, in frunte cu Mircea Sandu si Ionut Lupescu, a fost primita, luni seara, de Majestatea Sa Regele Mihai I. Intalnirea a avut loc intr-un cadru restrans, la Palatul Elisabeta. Dupa ce Regele si conducatorii Federatiei Romane de Fotbal au rostit scurte discursuri, cei prezenti au ciocnit cate o cupa de sampanie in cinstea calificarii la turneul final al Campionatului European din 2008. Cristian Chivu si coechipierii sai au promis ca vor lupta in Bulgaria ca si cum de acest meci ar depinde calificarea. De la Palatul Elisabeta a lipsit antrenorul Victor Piturca. Acesta a trebuit sa-si faca meseria si sa fie prezent la partida dintre Steaua si Pandurii Targu Jiu, pentru a-i urmari pe potentialii selectionabili, dar si pe fiul sau, Alexandru. Meciul de sambata, de la Sofia, are o incarcatura deosebita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.